Over ons

For those who dare to go a little wild! Mi Vida staat voor een uitgesproken stijl met prints en speelse designs, in combinatie met een romantische twist. Be yourself en wees niet bang om jezelf te laten zien!

Wij reizen stad & land af om jou te voorzien van de leukste kleding en accessoires en daarnaast maken we een deel van de sieraden zelf.

Over ons

Mijn naam is Chiara en ik ben het gezicht achter Mi Vida. Ik ben 22 jaar oud en een food lover, groot fan van reizen en gek van de laatste trends.

Na jaren dromen werd het tijd om mijn eigen bedrijf te starten in de vorm van een webshop. In 2018 kochten mijn moeder en ik een aantal producten, maakten we hier foto’s van en even later opende Mi Vida haar virtuele deuren. Het ging steeds beter en elke dag mogen we meer meiden blij maken met sieraden en accessoires!

Sinds het afronden van mijn studie in 2019 werk ik fulltime aan Mi Vida. Iedere dag ben ik bezig met het beantwoorden van leuke mailtjes, maak ik foto’s en pak ik bestellingen in.  Eind dit jaar kwam het leukste nieuws; YES! We gaan een winkel openen. Wij openen een boutique in het mooie Alkmaar. Nu zijn we druk bezig met de verbouwing en in de zomer van 2020 hopen we naast de virtuele, nu ook onze fysieke deuren te openen.

Wil je graag op de hoogte blijven? Volg ons dan via Instagram (@mividajewelry) voor de laatste updates.

Guilty Pleasure koekje Chiara
WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp