Retour & Garantie

Retour

Is je bestelling niet helemaal wat je er van had verwacht of past iets niet? Dat is jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Bij Mi Vida Jewelry heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na de factuurdatum.

Het retourneren is vrij eenvoudig. Indien je iets retour wil sturen kan je ons een mailtje sturen met de reden van het retourneren en dan ontvang je een retourformulier. Als je het Mi Vida retourformulier hebt ingevuld kan je deze bij de artikelen doen en als geheel naar onderstaand adres sturen.

Let op: Mi Vida neemt retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat zijn, inclusief labels en verpakkingen. Beschadigde en gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

  • Mi Vida Jewelry
  • Dorpsstraat 347
  • 1566 BD Assendelft

Houd er rekening mee dat zowel kosten als het risico van verzenden bij een retournering voor eigen rekening zijn. Als je er zeker van wil zijn dat het pakketje bij ons aankomt, dan kan je het brievenbuspakketje of pakketje aangetekend terugsturen. Na ontvangst van de sieraden of accessoires betalen wij binnen vijf werkdagen het factuurbedrag aan je terug. Let op: wij boeken het bedrag terug exclusief verzendkosten!

Garantie

Als er iets stuk is of gaat is het natuurlijk fijn als er nog iets aan gedaan kan worden. Bij Mi Vida Jewelry is de garantie op de artikelen drie weken na aankoopdatum. Als er iets mis is kan je altijd een berichtje sturen via de chat, social media of mail. Mi Vida zal dan kijken voor reparatie of vervanging van je aankoop.

Let op! De garantie is niet van toepassing op:

  • Slijtage van artikelen of beschadiging door ondeskundig gebruik van de sieraden of accessoires;
  • Gebroken of beschadigde artikelen doordat het sieraad is gevallen;
  • Verkleuring of vlekken van metaal door aanraking met water, parfum en andere cosmetica.

Twijfel je of het wel of niet binnen de garantie valt? Je kan ons altijd een berichtje sturen via de chat, social media of mail. Wij helpen je graag verder!

bureau Mi Vida Jewelry

Je kunt ook lezen over de algemene voorwaarden van Mi Vida, of de informatie over het verzenden en de levering van je bestelling. Ook kun je natuurlijk contact met ons opnemen!

Gevonden waar je naar op zoek was? Shop dan lekker verder!

WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp