Verzending & Levering

Levering

Heerlijk! Het gevoel nadat je iets online hebt gekocht. Het moment dat je de volgende dag zit te wachten tot je pakketje binnenkomt.

Mi Vida Jewelry herkent dit gevoel zeker. Als je op een werkdag voor 16:00 je bestelling plaatst, doen wij het pakketje dezelfde dag nog voor je op de bus. Een enkele keer wordt het de dag daarna verzonden, maar daar ontvang je een mailtje over.

Als je in het weekend bestelt worden de artikelen de maandag daarna verzonden. Je ontvangt altijd een mail ter bevestiging als wij je bestelling hebben ontvangen en zodra het pakketje jouw kant op komt.

Bij Mi Vida worden alle pakketjes als een cadeautje ingepakt, zodat je jouw bestelling met een glimlach zal openen. De artikelen worden zorgvuldig ingepakt, waardoor de kans op beschadiging minimaal is.

Heb je vragen? Stuur dan een berichtje via de chat of neem contact op. Wij helpen je graag verder.

Verzending

Mi Vida Jewelry verzendt internationaal en wij willen geen geld verdienen aan verzendkosten. Zo hebben wij een standaard verzendtarief voor Nederland en buiten Nederland.

Voor verzendingen binnen Nederland heeft Mi Vida een standaardtarief van €1,95. Dit geldt voor alle sieraden. Gezien de tasjes zwaarder zijn en enkele zelfs niet door de brievenbus passen, wordt hier een hoger verzendtarief voor berekend. Als je meer dan €40,- besteed, betalen wij de verzendkosten voor je.

Woon je buiten Nederland, dan kunnen wij de producten ook naar jou versturen. Voor bestellingen die buiten Nederland verstuurd moeten worden rekenen wij een tarief van €3,75.

Bekijk ook de informatie over het retourneren- en de garantie van je sieraden!

Vragen? Neem dan contact op!

WhatsApp Chat
Verstuur via WhatsApp